Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще се опита да убеди халфа Пол Погба да остане в отбора. Както е известно, договорът на французина изтича след година и на този етап той още не е преподписал, като сериозен  интерес към него има от страна на Пари Сен Жермен.

„Sun“ обаче пише, че Рашфорд е решен да убеди Погба да се обвърже дългосрочно с „червените дяволи“ и да остане в клуба. Той вече е провел разговор със своя приятел, а същото са сторили и други негови съотборници. Повечето играчи виждат в лицето на французина истински лидер в съблекалнята и вярват, че той може да бъде от голяма полза както на терена, така и извън него.

За оставането на Погба на „Олд Трафорд“ може да помогне и идването на защитника Рафаел Варан. Макар двамата да имаха леко спречкване по време на UEFA EURO 2020, всъщност отношенията им са доста добри. Още повече, че Погба е наясно колко класен футболист е Варан и знае, че той още повече ще вдигне нивото на отбора през новия сезон.

След завръщането си в Ман Юнайтед от Ювентус през 2016 година, Погба има 199 мача за клуба, в които е отбелязал 38 гола и е направил 42 асистенции.