Френският шампион Пари Сен Жермен има желание да привлече нов нападател това лято, а едно от имената, които се появиха наскоро, е Маркъс Рашфорд от Манчестър Юнайтед. Преди дни във Франция писаха, че парижани са разговаряли с представител на 24-годишния футболист.

Бен Джейкъбс от „CBS Sports“ съобщава сега, че ПСЖ остава твърдо заинтересован от Рашфорд, но е предпазлив да не стане така, че по този начин да му осигури по-добри условия и нов договор с „червените дяволи“. От Манчестър Юнайтед вече заявиха, че не искат да продават английския национал.

Въпреки това Джейкъбс добавя, че англичаните въртят „игри“.  Рашфорд има още една година от договора си на „Олд Трафорд“, но Манчестър Юнайтед може да задейства опция за удължаването му с още допълнителни 12 месеца.

След две поредни загуби от началото на кампанията във Висшата лига, ще бъде интересно дали Рашфорд може да потърси изход от ситуацията. Мениджърът Ерик Тен Хаг вече заяви, че нападателят ще остане, но това може да се промени в рамките на няколко седмици до затварянето на летния трансферен прозорец, ако „червените дяволи“ закупят нов нападател.