Френският халф Пол Погба „наля” допълнително „масло в огъня” край спекулациите за неговото преминаване в Реал Мадрид. Снажният полузащитник хареса публикация в Instagram, която го приканва да премине в „кралския клуб”.

През лятото №6 на Манчестър Юнайтед декларира ясно, че е готов за „ново предизвикателство” след тежката кампания за „червените дяволи” през миналия сезон. Наставникът на „лос меренгес” – Зинедин Зидан, пък също се явява голям привърженик на Погба и искаше обезателно халфът да акостира на „Бернабеу”, но Юнайтед не склони да го пусне за под 200 милиона евро през това лято.

Малко след равенството – 1:1, за Юнайтед в последния кръг при визитата на Саутхемптън, Погба хареса коментар, който гласеше: „Моля, ела в Мадрид”. По този начин той засили напрежението около факта дали ще остане на „Олд Трафорд” дълго време.

26-годишният футболист е раздиран от критики от феновете на английския отбор, след като не показва това, което е нужно. За справка, Юнайтед е без победа в три поредни мача от старта на новата кампания на Острова.