Полузащитникът на Манчестър Юнайтед  Пол Погба ще завърши завръщането си в Ювентус, след като се оказа, че е отхвърлил оферта за повече от 300 000 паунда на седмица. „Биаконерите“ спечелиха битката за подписа на французина след разговори с представителя му Рафаела Пимента и халфът ще се присъедини към тима като свободен агент и ще подпише четиригодишен договор.

Юнайте плати рекордните за клуба 89 милиона паунда през 2016 година, за да си го върне именно от Ювентус, след като го остави да си тръгне отново без пари четири години по-рано.

„Daily Mail“ разкрива, че Погба е струва на „червените дяволи“ почти 1 милион паунда на мач през шестте години на „Олд Трафорд“ и ще получи бонус за лоялност от 3,78 милиона паунда, когато официално напусне на 30 юни.

Задържането на французина би струвало на Юнайтед още повече и в новия документален филм на Amazon за Погба стана ясно, че той е отхвърлил две оферти, надвишаващи настоящата му заплата от 290 000 паунда на седмица.

29-годишният футболист също така потвържди, че не е доволен, че Юнайтед чака толкова дълго, за да му предложи нов контракт.