Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен, където наскоро начело застана Маурисио Почетино. „Daily Star“ твърди, че аржентинският спец е готов да направи полузащитника своята трансферна цел №1 за лятото.

Смята се, че 27-годишният халф отчаяно иска да напусне „Олд Трафорд“, а Юнайтед е готов да го продаде в края на кампанията.

Основни претенденти за неговия подпис се считаха Реал Мадрид и бившият му клуб Ювентус, но ситуацията може да се помени с пристигането на Почетино в ПСЖ. Бившият мениджър на Тотнъм вярва, че Погба е идеалният играч, около когото да изгради нов отбор.

Въпреки че излезе от кипенето в Юнайтед - и загуби мястото си по-рано този сезон, победителят на Световното първенство във Франция през 2016 г. все още е един от най-горещите имоти на футболната планета.

А Поч е убеден, че може да започне успешен удар за неуредения плеймейкър на Юнайтед и да победи Реал Мадрид и Ювентус до подписа си.

Смята се, че „червените дяволи“ ще поискат около 75 милиона паунда през идното лято, за да се разделят с Погба, който има договор с клуба до 2022 година.

Самият французин, който вдигна формата си през последния месец, може да предпочете ново предизвикателство и да отиде в ПСЖ, вместо да се връща в Торино.