Манчестър Юнайтед и Борусия Дортмунд изглежда са склонни да заровят томахавката и отново да седнат на масата за преговори относно трансфера на Джейдън Санчо в посока "Олд Трафорд".

В последните седмици германците категорично отказваха да разговарят с англичаните, тъй като поставената от тях крайна дата за осъществяване на трансфера на младока отдавна изтече.

От Юнайтед също бяха обидени на вестфалци заради многото детайли от първоначалните преговори, които изтекоха до медиите. Последните информации от Острова обаче твърдят, че двата клуба са смекчили позициите си и са готови отново да рестартират преговорите.

Това обаче не е гаранция, че трансферът ще се случи. Преговорите се очертава да бъдат доста тежки, тъй като разминаванията между двете страни си остават големи. Все пак някаква надежда има, защото на масата за преговори винаги може да се намери някакъв компромис.

Самият Джейдън Санчо също може да изиграе своята роля за осъществяване на сделката. Играчът изглежда има желание да премине на "Олд Трафорд" и може да притисне Борусия за трансфер.