Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще изиска от клуба да стори максимума през лятото, за да му осигури централния нападател на Ювентус Пауло Дибала. Испанското издание „Дон Балон” отговорно твърди, че Специалния бил като обсебен от идеята да има аржентинеца в своя тим.

През последните 2 години южноамериканецът се утвърди като един от обещаващите млади футболисти не само в Европа, но и в света. Трансферът от Палермо в Ювентус бе ходът, с който 23-годишният играч доказа, че може да се представя повече от успешно на най-високо ниво.

Юве покори Апенините за 6-и пореден път!

През настоящата кампания Дибала има 18 гола и 7 асистенции, като почти през цялото време беше в смъртоносна форма. Треньорът на Юве Масимилиано Алегри го цени високо и заради факта, че Дибала може да действа еднакво силно на различни постове в предни позиции. Не бяха малко и случаите, в които талантът бе използван дори като полузащитник.

На Острова вече се спекулира каква оферта ще изпрати Юнайтед до офисите на Юве. Със сигурност  мизата започва от  40 милиона паунда, като може би „червените дяволи” ще трябва да предложат доста повече, за да се надяват на успех.

Чаровницата, която спира дъха на Пауло Дибала

Жозе Моуриньо ще вложи всичките си усилия в привличането на Дибала, тъй като според него тимът, който успее да се добере до подпис с аржентинеца, има всички предпоставки за бъдеща серия от успехи.