Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече трескаво работи по бъдещите трансфери, пишат на Острова. Според информация на Mirror, Специалния иска да привлече двама играчи от Реал Мадрид.

Става дума за бранителя Рафаел Варан, който е стара негова трансферна цел и за Тони Кроос, в когото вижда решение на проблемите си в средата на терена. Същевременно Пол Погба, в който „червените дяволи“ инвестираха 100 милиона евро през лятото на 2016 година, е считан за почти сигурен пътник.

"Дяволските" заплати в джобовете на играчите на Юнайтед

Португалецът бил наясно, че цената на френския защитник на „белия балет“ нямало как да падне под 80 милиона евро, като вярвал, че въпросният бюджет, който притежава, би удовлетворил финансовите претенции, които евентуално Кралския клуб би предявил.

Като опитен специалист, Моуриньо обаче бил подготвен и план „Б“ в случай на провал. Той обмислял закупуване на Маркиньос и Марко Верати от Пари Сен Жермен. Операцията изглеждала възможна, особено при все необходимостта на парижани да осъществят някои изходящи трансфери след закупуването на Неймар (222 милиона евро) и очакваното финализирани на сделката за Килиан Мбапе (180 милиона евро).

Официално: Юнайтед прекрати договова на Ибрахимович

Близки до Жозе разкрива и трето име, което е в полезрението му – Алекс Сандро от Ювентус.

Манчестър Юнайтед няма шансовете в битката за титлата във Висшата лига. Доминант в шампионата е градският съперник на „дяволите“ – Сити. Тимът воден от Хосеп Гуардиола е начело след 30 кръга с актив от 81 точки. Юнайтед в втори с 65.

Съставът от Театъра на мечтите бе елиминиран от надпреварата в Шампионската лига от Севиля на осминафиналите и така остава само битката за ФА Къп. Там на полуфиналите ще трябва да мерят сили с Тотнъм.