Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не се отказва от намерението си да привлече халфа на Барселона Иван Ракитич, пише Diariogol.com.

Според информацията на изданието, Специалния следял доста изкъсо положението в каталунския гранд, както и случващото се около хърватския национал. Бидейки добре запознат с процесите, течащи на „Камп Ноу“, португалският специалист размишлявал върху възможността манчестърци да предложат и замяна на „блаугранас“.

Венгер набелязал заместник на Санчес

Твърди се, че на Театъра на мечтите били готови да се разделят с Антони Марсиал. Те искали да го включат в сделката, като според Жозе в негово лице каталунците ще намерят точния нападател, който търсят, без да нарушават баланса между Лео Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле.

Анри посочи наследник: Марсиал е по-добър от мен

Марсиал се присъедини към манчестърския гранд през сезон 2015/16 от Монако. През настоящата кампания роденият през 1995 година французин е взел участие в шест мача на „червените дяволи“, като е отбелязал три гола. Само в един случай Марсиал е започнал като титуляр. Става дума за двубоя с Лестър (2:0).