В Манчестър Сити са решени да направят всичко възможно, за да попречат на Джейдън Санчо да премине в Манчестър Юнайтед.

Санчо се свързва с трансфер на стойност 100 милиона паунда на „Олд Трафорд“ през следващото лято, след като направи много силно представяне с екипа на Борусия Дортмунд през тзои сезон.

19-годишният футболист се видя принуден да напусне Манчестър Сити през лятото на 2017 година и премина в Борусия Дортмунд.

Според информацията на „Sport Bild“, в Манчестър Сити са останали обезпокоени от възможността Санчо да премине в Манчестър Юнайтед. „Гражданите“ са се активизирали с идеята да попречат на осъществяването на подобна сделка.

Смята се, че Борусия Дортмунд няма никакво намерение да продава играча, въпреки сериозния интерес към Санчо. Германският клуб не обмисля да продава играча поне до лятото на 2020 година, когато ще поиска за него над 100 милиона паунда.

Не бива да се изключва възможност Борусия Дортмунд да продаде Санчо още това лято при изключително изкушаваща оферта за футболиста.

Все пак в Борусия Дортмунд очакват Санчо да подобри резултатите си през следващия сезон и да помогне на отбора за по-доброто му представяне. В германския клуб смятат, че цената на футболиста ще продължи да се изстрелва нагоре през следващите 12 месеца.

Манчестър Юнайтед отчаяно се нуждае от осъществяването на голям трансфер през лятото и Санчо е определян като приоритетна цел. „Червените дяволи“ са готови да подкрепят Оле Гунар Солскяер в първия му летен трансферен прозорец и са му обещали поне три големи трансфера.