Отборът на Манчестър Юнайтед няма да спре да спре да преследва Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, но вече обмисля алтернативни варианти. Мениджърът Оле Гунар Солскяер търси нов атакуващ играч през лятото, като английският национал е основната му цел, но германският клуб остава непоклатим в сумата, която иска - около 120 милиона евро.

Преди два дни спортният директор на Дортмунд Цорк заяви, че отборът не смята да се разделя със Санчо, като това е окончателно решение. Дортмунд бяха заявили на Юнайтед да се споразумеят с тях до 10 август, но определеният срок изтече.

Сега "ESPN" съобщава, че полуфиналиста в Лигата Европа ще се насочи към футболиста на Барселона Усман Дембеле. Френският национал имаше три тежки години в Испания с редица контузии и проблеми с дисциплината, което му редуцира сериозно мястото в титулярния състав. Всъщност 23-годишното крило не е играл от ноември и претърпя операция на тазобедрената става през февруари. Французинът също така не е част от състава на Барселона, който отлетя за Лисабон за заключителния етап на Шампионската лига.

Според изданието Дембеле може да бъде убеден да премине на "Олд Трафорд", като дори вече са се провели неформални разговори.

Смята се, че Кингсли Коман от Байерн Мюнхен и Дъглас Коста от Ювентус също са сред потенциалните алтернативи на Санчо.