Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да преследва защитника на Виляреал Пау Торес. Новият мениджър на тима Ерик тен Хаг настоява клубът да се подсили именно в отбрана, но досега „червените дяволи“ не се привлекли нито един от набелязаните си играчи. Затова от клуба смятат отново да се насочат към испанския национал, който отдавна е спряган за трансфер в Юнайтед, твърди „Mirror“.

Шефовете на „Олд Трафорд“ са измислили и план как да свалят цената на футболиста. Те смятат да предложат двама от ненужните играчи в клуба като част от сделката. Става въпрос за Ерик Баи и Алекс Телеш.

Ако се стигне до подобна размяна, това ще бъде своеобразно завръщане на Баи на “Естадио де ла Серамика”. Той игра един сезон за „жълтата подводница”, преди да премине в Юнайтед през 2016 година срещу 38 милиона евро. Преди време имаше информации, че испанците искат да го върнат в състава си, така че може и да се заинтригуват от подобно предложение.

Телеш пък е ненужен на „Олд Трафорд” и от Юнайтед му търсят нов отбор. Бразилецът не игра много през миналия сезон, а сега шансовете му ще бъдат дори още по-ограничени след привличането на Тайлър Маласия от Фейенорд.