Манчестър Юнайтед ще възобнови интереса си към защитника на Интер - Дензъл Дъмфрис, твърди Football Insider. Съобщава се, че мениджърът на „червените дяволи“ - Ерик тен Хаг, е голям почитател на звездата на „нерадзурите“.

На „Олд Трафорд“ се опитаха да подпишат с крайния бранител още през януари, но не успяха да съберат необходимите средства. Сега обаче финансовите проблеми на Интер може да доведат до това англичаните да се възползват да вземат нидерландеца на по-ниска цена. Въпреки това 26-годишният Дъмфрис няма да излезе евтино, тъй като „нерадзурите“ се очаква да искат между 40 и 50 милиона паунда.

Gulliver/GettyImages
32 снимки

Бившата звезда на ПСВ Айндховен е сред редицата дефанзивни играчи, които може да напуснат „Джузепе Меаца“ през лятото. Милан Шкриниар ще премине със свободен трансфер в Пари Сен Жермен, докато договорът на Стефан де Фрай изчита след края на сезона.

Юнайтед пък вероятно ще има нужда от нов десен бек в края на сезона. Контрактът на Диого Далот изтича през следващата година и той все още не се е разбрал за удължаването му. Неясно остава бъдещето и на Аарън Уан-Бисака, който изпадна в немилост при Тен Хаг.

Дъмфрис има общо седем гола и 13 асистенции в 76 мача във всички турнири за Интер от пристигането си през 2021-а година. Договорът му с „нерадзурите“ изтича през лятото на 2025-а година.