Манчестър Юнайтед е набелязал две алтернативни имена за нов нападател през лятото, ако не успеят да привлекат своята цел № - Хари Кейн от Тотнъм. Manchester Evening News разкрива, че става дума за Рандал Коло Муани от Айнтрахт Франкфурт и Расмус Хойлунд от Аталанта.

Голмайсторът на Тотнъм си остава приоритет за мениджъра Ерик тен Хаг, но преговорите могат да се проточат много, тъй като президентът на „шпорите“ - Даниел Леви, е известен с това, че не желае да прави бизнес с директни съперници, а и също така ще изисква сериозна сума за своята звезда.

Муани се присъедини към Айнтрахт едва миналата година и също няма да струва евтино на Юнайтед, тъй като французинът има договор с германския клуб до 2027-а година. През този сезон той има 16 гола и 14 асистенции във всички турнири, а пазарната му стойност е около 65 милиона евро.

Рандал Коло Муани Айнтрахт Франкфурт

източник: Gulliver/GettyImages

Хойлунд, подобно на Муани, също е обвързан с Аталанта до 2027-а година, но интересът към него ще бъде сериозен. Очаква се поне четири европейски гранда да погледнат към датския национал, сред които са Реал Мадрид, Челси и Байерн Мюнхен. 20-годишният датчанин може да се похвали с осем попадения и две асистенции във всички турнири за бергамаските. Той също така има шест гола и три асистенции за австрийския Щурм Грац, където започна сезона. Порталът Transfermakt.com го оценява на 35 милиона евро.