Манчестър Юнайтед подготвя зашеметяващ трансфер на голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн през идното лято, гръмна в петък вечер Daily Mail.

Изданието твърди, че капитанът на Англия е отворен към идеята да се присъедини към „червените дяволи“, като шефовете на клуба вече дори са започнали да проучват възможността да го доведат на „Олд Трафорд“ след края на сезона.

58 снимки

В Юнайтед са определили Кейн като основен приоритет за лятната селекция, тъй като мениджърът Ерик тен Хаг иска да доведе в клуба нападател от световна класа. 29-годишният нападател ще навлезе в последните 12 месеца от договора си с „шпорите“ през лятото и се съобщава, че в Тотнъм не са много обнадеждени, че ще го убедят да преподпише.

Изданието допълва, че в Тотнъм са поставили цена на Кейн от 85 милиона паунда, от когото се интересуват още Байерн Мюнхен и Реал Мадрид.

Ако в крайна сметка обаче Ман Юнайтед не успее да привлече Кейн, то на „Олд Трафорд“ разглеждат Виктор Осимен от Наполи и Бенямин Шешко от Ред Бул Залцбург като негови алтернативи.