Отборът на Манчестър Юнайтед се включва в надпреварата за левия бек на Лестър Бен Чилуел, като Челси продължава да буксува около негов трансфер. Чилуел е една от топ целите на Франк Лампард, но "сините" не са готови да дадат исканата от "лисиците" цена ото около 80 милиона паунда. Лондночани смятат, че сумата за 23-годишния е твърде висока и предлагат доста пониска оферта. Смята се, че от Челси имат и други варианти за лявата зона в защитата, като в медиите е въртят имената на Серхио Регилон от Реал, Николас Талиафико от Аякс и Алекс Телес от Порто. 

От тази ситуация са готови да се въползват Манчестър Юнайтед, пише "​​Mirror". Според изданието засега те само се ослушват, като Челси остава фаворит, но ако "сините" не успеят да постигнат договорка с Лестър, то тогава Юнайтед може да се намеси.

Лампард иска нов лев бек, който да пристигне на „Стамфорд Бридж“ това лято. Той е готов да се разедели с Маркос Алонсо и Емерсон Палмиери. До момента в Челси акостираха Хаким Зиеш и Тимо Вернер, като на път да се присъедини е и Кай Хавертц. Наставникът на "сините" иска и нов вратар. 

В Манчестър Юнайтед все още няма ново попълнение през лятото, но се омчаква това скоро да се промени.