В отбора на Манчестър Юнайтед са готови да дадат 100 милиона паунда на новия временен мениджър Ралф Рангник за зимната селекция в клуба. Както е известно, германецът бе назначен на мястото на уволнения Оле Гунар Солскяер преди дни, но все още не е поел отбора официално, тъй като имаше забавяне с издаване на работната му виза за Великобритания. Вече обаче всичко е наред и в близките дни той ще започне работа на „Олд Трафорд“.

Сега „Mirror“ пише, че наставникът иска да освежи отбора при първа възможност, като ще получи достатъчно сериозен бюджет за тази цел. Рангник дори вече е набелязал няколко футболисти, които има желание да доведе в Ман Юнайтед. Това са Амаду Айдара и Кристофър Нкунку от РБ Лайпциг. Специалистът дори обмисля изненадваща оферта за нападателя на Челси Тимо Вернер.

В плановете на „червените дяволи“ попада и звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, но евентуален негов трансфер би бил вероятен по-скоро през лятото. В клуба се надяват, че именно Рангник ще има важна роля, за да убеди норвежеца да приеме предложението на Юнайтед.

Изданието допълва, че шестима играчи от настоящия състав може да напуснат „Олд Трафорд“ дори още през зимата. Споменават се имената на Единсон Кавани, Пол Погба, Джеси Лингард, Диого Далот, Антони Марсиал и Дони ван де Беек.