Продължава да се спекулира с бъдещето на футболиста на Манчестър Юнайтед Пол Погба. „Sky Sports“ твърди, че „червените дяволи“ все още не са започнали преговори за удължаването на договора на французина, чийто настоящ контракт изтича през лятото на 2022 година.

В момента Погба е съсредоточен върху успешния завършек на сезона с Ман Юнайтед и с представянето си на предстоящото Европейско първенство с френския национален отбор.

От Юнайтед възнамеряват да разрешат въпроса с 28-годишния полузащитник в близко бъдеще, тъй като след 7 месеца играчът ще има право да подпише предварителен договор с всеки един клуб.

В началото на декември миналата година агентът на Погба - Мино Райола, заяви, че футболистът няма да поднови договора си с „червените дяволи“. Представителят на играча призна, че Ювентус има интерес да си върне халфа.

През март тази година обаче беше съобщено, че французинът е готов да подпише нов договор с Юнайтед. Погба има 3 гола и 3 асистенции в 23 мача от Висшата лига през този сезон.