Отборът на Манчестър Юнайтед следи младия гръцки нападател Христос Цолис. Местното издание „Sportime“ твърди, че 19-годишната звезда на ПАОК е привлякъл вниманието на Юнайтед, след като отбеляза 15 гола в 33 мача през този сезон. Цолис може да играе като централен нападател или по крилото.

Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер показва, че може да залага на млади и талантливи играчи като Маркъс Рашфорд, Мейсън Грийнууд и Скот МакТоминей, които са сред водещите играчи на Юнайтед. Амад Диало също пристигна с големи надежди от Аталанта миналия месец.

Смята се обаче, че и Борусия Дортмунд също се интересува от Цолис. „Жълто-черните“ също доказаха, че могат да развиват млади таланти. Те превърнаха Джейдън Санчо в един от най-добрите играчи, като крилото също беше силно свързано с Юнайтед.

Дортмунд също успя да победи „червените дяволи“ и в битката за подписа на Джуд Белингам миналото лято, както и за този на Ерлинг Халанд преди година.

Нидерландският гранд ПСВ Айндховен също следи изявите на Цолис, който има един гол в четири участия за гръцкия национален отбор.

Твърди се, че ПАОК ще търси около 17 милиона паунда това лято за своя играч.