В отбора на Манчестър Юнайтед се решили кой играч ще им бъде приоритет за предстоящия трансферен прозорец. „Daily Mail“ твърди, че „червените дяволи“ ще предпочетат звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо пред нападателя на Тотнъм Хари Кейн.

Изданието пише, че от Юнайтед не са склонни да похарчат над 120 милиона паунда за голмайстора на „шпорите“, въпреки че капитанът на Англия у спряган основно именно с 20-кратните шампиони, Манчестър Сити и Челси.

Мениджърът Оле Гунар Солскаер е спокоен за атаката на отбора през следващия сезон, след като Единсон Кавани се съгласи да остане още една година. През следващото лято обаче Юнайтед ще влезе в битката за Ерлинг Халанд, който е дългосрочната цел №1 за поста на централен нападател, допълва още „Daily Mail“.

Информацията гласи още, че Солскяер и новият футболен директор Джон Мъртоу са изготвили плана за селекция за новия сезон часове след финала в Лига Европа и в него не влиза името на Хари Кейн.

Санчо е трансферна цел на Юнайтед от повече от 12 месеца. Сега обаче сделката по привличането на 21-годишното крило на Борусия Дортмунд изглежда много по-близо, като се твърди, че трансферът може да бъде осъществен за около 90 милиона паунда.

Според „Sky Sports“ Юнайтед представлява най-реалистичната дестинация за Санчо през лятото.Смята се, че личните условия на крилото няма да бъдат проблем, тъй „червените дяволи“ знаят колко би искал Санчо, след като миналата година те са били договорени. До трансфер обаче не стигна именно заради високата трансферна сума, която искаха от Борусия.