Отборът на Барселона се надява да вземе полузащитника Пол Погба, след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече следващото лято. Французинът е силно свързан с изхода от „Олд Трафорд“, въпреки че постоянно получава подкрепата на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

Миналото лято изглеждаше, че Погба е готов да напусне „червените дяволи“, след като Реал Мадрид и Ювентус имаха силно желание да го привлекат. Но френският национал остана в Манчестър, въпреки че това не спря спекулациите, които продължават за бъдещето му.

Барселона беше силно засегнат от световната пандемия и няма финанси за големи трансфери. Новият наставник Роналд Куман е натоварен със задачата да върне тима към славните времена и пристигането на Погба би било чудесно допълнение, особено, ако не бъде платено нищо за него.

Смята се, че световният шампион е отворен за трансфер на „Камп Ноу“, твърди „Mundo Deportivo“, въпреки че наскоро самият той призна, че „мечтатата" му е да играе за Реал Мадрид.

Настоящият контракт на Погба изтича през лятото, но от Юнайтед имат възможността да го удължат с още една допълнителна година - до юни 2021 година.