Трансферът на Джак Грийлиш може да не се осъществи заради последната изцепка на 24-годишния англичанин. В неделя той бе сниман на мястото на пътно произшествие, след като бял "Range Rover" се забил странично в няколко паркирани коли в квартал на града. Самият Грийлиш бил заснет по джапанки в различен цвят и видимо в доста изморено състояние.

Местни жители са споделили за див купон, който продължил до ранните часове на деня. Към 8 часа сутринта шумът спрял поне временно, преди да се чуе звук на колизия между моторните превозни средства. Това не е първият случай, в който Грийлиш попада в медийното внимание по неправилните причини.

Капитанът на „виланите“ прави много силен сезон и се очакваше да попадне в състава на Англия за Европейското първенство, което обаче бе отложено за догодина.

Сега обаче и евентуалният му трансфер при „червените дяволи“ не изглежда толкова сигурен. Юнайтед бе считан като основен фаворит за неговия подпис и се очакваше да предложи за него 70 милиона паунда. След като обаче Грийлиш наруши разпоредбите на британското правителство за карантина не е ясно дали тимът, воден от Оле Гунар Солскяер, ще направи опит да привлече офанзивния играч.