Всезнаен е интересът на Ювентус към полузащитника Пол Погба, но шампионът на Италия е принуден да продаде играчи, за да набави средствата за закупуването му. Информациите около „старата госпожа” са, че ще се раздели с поне петима играчи, за да върне отново халфа на Манчестър Юнайтед в Торино.

26-годишният Погба не се чувства щастлив в Англия и е комфортен с варианта да се завърне обратно в Италия. Французинът дори летя до Ботуша, за да бъде част от празненствата на Юве за завоюваната титла през този сезон.

В английския клуб обаче са непоколебими, за да се разделят със своя футболист, но Sportsmail твърди, че ръководителите на Юнайтед се съмняват, че Ювентус разполага с парите за финализиране на сделката. Все пак спортният директор Фабио Паратичи разкри, че ще обсъди потенциално завръщане на Погба в клуба с новия наставник на клуба, като по всяка вероятност той ще е Маурицио Сари.

Ювентус обмисля да продаде Жоао Кансело, Дъглас Коста, Хуан Куадрадо, Марио Манджукич и Матия Перин, като квинтетът би следвало да добави 100 милиона паунда в сметката на „бианконерите”. Именно тези пари се считат за достатъчни за завръщането на №6 на Юнайтед обратно на „Алианц Стейдиъм”.

Договорът на Погба с „червените дявлоли” е за още две години, а изпълнителният директор Ед Уудуърд също не иска клубът да се разделя с играча. Погба завърши този сезон като голмайстор на Юнайтед със своите 16 гола във всички надпревари. 13 от тях дойдоха в Премиър лийг, а също така има и девет асистенции.