Въпреки информациите от Испания по-рано, които свързват защитника на Барселона Нелсон Семедо в бартерна сделка за Миралем Пянич от Ювентус, „Sky Sport Italia“ твърди, че босненецът ще се присъедини към „каталунците“, само ако Артур Мело отиде в Ювентус.

Испанският вестник „Sport" заяви днес следобед, че „бианконерите“ са се съгласили да дадат Пянич плюс Матиа Де Шилио и 25 милиона евро в замяна на Семедо. Не само, че цифрите са невъзможни, но и множество италиански източници сочат, че Юве не се интересува особено от Семедо.

Експертът по трансфери на „Sky Sport Italia“ Джанлука Ди Марцио заяви тази вечер, че единственият играч на Барселона, който Юве е готов да приеме в замяна на Пянич е Артур.

Това изглежда малко вероятно, тъй като бразилецът многократно обяви намерението си да остане на „Камп Ноу" и няма да слуша други предложения.

Пянич обаче все още е на пазара, като няколко отбора са готови да разменят свои играчи, за да вземат босненския национал. Манчестър Юнайтед е готов да даде Пол Погба, а Пари Сен Жермен - Леандро Паредес.

„Биаконерите“ оценяват Пянич на около 30-40 милиона евро, така че едва ли биха дали него плюс Де Шилио и 25 милиона евро за Семедо.