Манчестър Юнайтед е готов да закупи уелския герой на Реал Мадрид Гарет Бейл. Това твърдят три издания на Острова – The Sun, Mirror и The Independent, като единственото, в което има разминавания в информацията, е цената. Според The Sun, „белите“ няма да склонята да се разделят с Бейл за по-малко от 227,5 милиона евро, докато The Independent пише за доста по-малка сума – 136,5 милиона евро.

Слуховете са, че Жозе Моуриньо доста умело се е възползвал от недоволството на нападателя, че не играе регулярно в Кралския клуб и успял да го изкуши. Отделно от това, Специалния отчитал и факта, че Бейл има опит във Висшата лига, така че няма да му е нужно дълго време за адаптация в редиците на „червените дяволи“ при евентуален успешен край на сделката. Както е известно, преди да премине в Кралския клуб през лятото на 2013-а година срещу 100 милиона евро, Бейл бе част от Тотнъм.

Започнаха спекулациите за бъдещето на Бейл

Междувременно агентът на Бей е признал, че след около две седмици ще има разговори с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за бъдещето играча.

Големият герой за Реал също заговори за раздяла

Бейл имаше основен принос за спечелването на Шампионската лига за тринадесети път от Реал Мадрид. На финала в Киев уелският национал започна като резерва, но отбеляза два гола във вратата на Ливърпул за успеха с 3:1. След мача Бейл не скри огорчението си, че не е започнал като титуляр, а наставникът Зинедин Зидан отчете, че въпросът е деликатен. 

Заря, еуфория и We are the Champions в чест на Тринадесетата