Манчестър Юнайтед е много близо до това да си осигури услугите на крайния защитник на Кристъл Палас Аарън Уан-Бисака. Тимът от северозападна Англия е свързван много сериозно с трансфер на десния бек, който защитава цветовете на Англия сега на Европейското първенство под 21-годишна възраст.

Все пак Daily Mail пише, че „червените дяволи” са в напреднали преговори за футболиста и се очаква в петък двата клуба да официализират сделката за 21-годишния футболист. Информацията гласи, че Юнайтед ще заплати 43 милиона паунда за услугите на играча, а отделно ще бъдат заложени още десетина милиона британски лири в бонуси.

Контрактът на Уан-Бисака с отбора от „Селхърст Парк” е до лятото на 2022-а година, а през този сезон изигра 35 мача под ръководството на Рой Ходжсън в южен Лондон.

Антонио Валесния ще напусне Ман Юнайтед като свободен агент и ще остави зоната на десния бек опразнена, докато формата на Ашли Йънг със сигурност не му гарантира място в отбора на Оле Гунар Солскяер. Именно това е причината норвежецът така силно да иска Уан-Бисака.