Манчестър Юнайтед може да задържи в редиците си нападателя Одион Игало до следващия януари поради ограниченията в пътуванията заради пандемията от коронавирус.

По последни информации, нигериецът беше свързван със завръщане към Шанхай Шънхуа, чиято собственост е, предвид началото на сезона в китайската Суперлига. Въпреки това, китайският клуб е склонен да остави Игало за още шест месеца на „Олд Трафорд“, предава Sky Sports.

Това е заради усложненията, предизвикани с ограниченията на границите, поради коронавируса, които могат да предотвратят навременното завръщане на Игало в Китай за началото на сезона в средата на юни. В резултат на това, Шанхай може да потърси краткосрочно попълнение, докато гарантира на Игало нов договор, с който той ще взима по 400 000 паунда на седмица като част от сделката, оставяща го в Англия.

Нападателят реализира четири гола в осем мача за „червените дяволи“ след присъединяването си под наем през януари. Фен на Юнайтед от дете, Игало задмина очакванията на привържениците и помогна на тима като резервен вариант на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.