Звездата на Тотнъм Хари Кейн е готов да разговаря с президента на клуба Даниел Леви, тъй като обмисля да напусне „шпорите“ след края на сезона. Поражението от Лийдс в събота поставя Тотнъм в много деликатна ситуация относно участието им в Шампионската лига през следващия сезон.

„Sun“ твърди, че английският национал вече обмисля своето бъдеще в тима на лондончани. Участието на Тотнъм в Шампионската лига се смяташе за минимално изискване, за да може Кейн да остане на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“. Те трябва да спечелят последните си три мача и да се надяват отборите пред тях – Ливърпул, Уест Хем, Лестър и Челси да се препънат в своите двубои.

Кейн е наясно, че Леви няма намерение да пусне голямата си звезда, освен ако официално не поиска трансфер. „Sun“ пише, че нападателят няма да подава молба за трансфер, но ще отправи личен апел до Леви да го пусне срещу точната цена.

Съществува убеждението, че в Тотнъм могат да задържат нападателя за още един сезон, за да видят дали отборът може да се бори за титлата през следващата година и, ако нещата не се получат, биха го продали.

Изданието допълва, че Даниел Леви ще иска около 175 милиона британски лири, за да пусне в друг отбор.

Смята се, че Манчестър Юнайтед може да предложи близо 90 милиона британски лири въпреки настояването на Леви, че никога не би продал Кейн на съперник от Висшата лига. Интерес към капитана на "трите лъва" има от страна на Челси, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.