Бъдещето на футболиста на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да бъде забулено в мъгла. От доста време насам се твърди, че французинът почти сигурно ще напусне „червените дяволи“ след края на сезона, като основен фаворит за подписа му се счита бившият му отбор Ювентус, като бива следен от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид.

Сега обаче „Daily Star“ пише, че и трите гранда вече се оглеждат за други варианти и оставят възможността да привлекат 27-годишния халф на заден план. Смята се, че от Юнайтед са поставили цена на световния шампион, който има договор с клуба до лятото на 2022 година, от 75 милиона евро.

Това е накарало основните кандидати за неговия подпис да потърсят нов халф на друго. И Юве, и Реал, и ПСЖ са свързвани със сънародника на Погба – Едуардо Камавинга. 18-годишният новоизлюпен френски национал впечатлява с изявите за Рен през последните два сезона и е много вероятно да напусне след края на кампанията.

Той има договор с френския клуб също до лятото на 2022 година, като от Рен го оценяват на около 70 милиона евро. Въпреки не голямата разлика в исканата сума за двамата играчи, и трите отбора виждат в лицето на Камавинга по-добрата и дълготрайна опция за бъдещето.