Ръководителите на Манчестър Юнайтед са все по-уверени в успешното привличане на звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо на "Олд Трафорд" през идния сезон. 

"Sky Sports" предава, че двата клуба са в активни преговори относно уточняването на структурата на плащането на исканата от Дортмунд трансферна сума. "Жълто-черните" имат доста условия, според информациите от Острова. 

Рурският гранд иска около 120 милиона евро като трансферна цена, докато Юнайтед не са особено склонни да извадят повече от 100 милиона поради финансовите последици от пандемията от коронавирус. В същото време германският клуб също иска поне 100 милиона, платени още това лято, както и трансферът да бъде завършен преди съставът на Дортмунд да се събере отново за тренировки на 10- ти август. 

Ръководството на "жълто-черните" е в силна позиция, тъй като играчът има още две години по настоящия си контракт и той ще бъде задържан за още сезон, ако не бъде получена необходимата сума това лято. При евентуална продажба Борусия ще се насочи към една от звездите на Лил Жонатан Иконе, който се смята, че ще струва около 50 милиона евро.