Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера направи многозначителен коментар по отношение информациите за интерес към него от Пари Сен Жермен. Испанецът направи ясен намек, че вече се оглежда за други възможности, тъй като договорът му с „червените дяволи” изтича.

29-годишният баск бе основна фигура във възхода на Юнайтед под ръководството на Оле Гунар Солскяер, като това беше една от причините да получи предложение за нов контракт срещу седмична заплата от 100 хиляди паунда. Увеличението обаче няма да постави Ерера сред най-добре печелещите играчи на „Олд Трафорд”, а ПСЖ се възползва от правото си да води безпрепятствено преговори с играча, предлагайки му 150 хиляди паунда на седмица и 3-годишен договор.

До една осветлиха заплатите в Манчестър Юнайтед

„Логично е, когато имаш 3 месеца до края на твоя договор, да се появят и други отбори”, призна Ерера пред испанските медии. „Вече знаех, че нещо ще изскочи на хоризонта.”

„Приемам ситуацията нормално, фокусирам се върху това да играя футбол в оставащия месец и половина до края на сезона.”

„Останалото е работа на моя агент. Възможни са и двата сценария – както да остана в Юнайтед, така и да поема към друг отбор.”

„Не смята да полудявам относно това какво ще се случи след 4 месеца. Не мога да знам дали престоят ми ще приключи. Наслаждавам се да бъда част от най-големия клуб в Англия, феновете ме обичат, отнасят се феноменално спрямо мен предвид ситуацията и мой дълг е да се вслушам в тях, макар че, честно казано, нямам идея какво ще се случи.”

„Как виждам бъдещето ли? Ще се опитам да помогна за победа над Уотфорд през следващата седмица.”

„Нещата ти се случват, когато го заслужаваш. Ако си честен и трудолюбив човек, възможностите се появяват”, завърши Ерера.