В днешния свят всяко едно действие бива забелязано, затова и футболните звезди трябва да внимават какво правят в социалните мрежи.

Това трябва да научи и Усман Дембеле, защото две негови действия в Twitter предизвикаха сериозно вълнение сред феновете на Манчестър Юнайтед, които решиха, че те са ясен знак за предстоящ трансфер на французина при "червените дяволи".

Дембеле направи феноменален първи сезон с Борусия Дортмунд като вкара 11 гола в 52 мача и е сред желанията на "червените дяволи", както и на Барселона.

Любопитен факт обаче е, че в последните дни Дембеле демонстрира голямо вълнение от трансфера на Виктор Линдельоф на "Олд Трафорд".

Юнайтед счупи трансферния си рекорд за защитник

Първо Дембеле "хареса" туита на Юнайтед, в който се обявява трансфера на Линдельоф. След това пък французинът "хареса" и туит на самия шведски защитник, в който той казва, че няма търпение да играе за Юнайтед.

Наскоро Дембеле сподели, че е щастлив в Дортмунд и няма намерение да напуска клуба, но активността му в Twitter накара феновете на Юнайтед да мечтаят за привличането му.