Челси ще се бори за нападателя на Наполи Виктор Осимен. „Сините“ вече договориха звездата на РБ Лайпциг Кристофър Нкунку, който ще пристигне на „Стамфорд Бридж“ през лятото, но 24-годишният Осимен се очаква да бъде един от най-исканите играчи в Европа, след като вкара 15 гола в 20 мача през сезона до този момент.

The Mirror твърди, че Челси са готови да се съревновават с Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен за подписа на нигерийския голмайстор, тъй като се очаква да продължат с големите си разходи под ръководството на новите собственици начело с Тод Боули.

40 снимки

Пиер-Емерик Обамеянг беше привлечен миналото лято, но той така и не можа да разгърне качествата си, които показа в Барселона. Той дори беше оставен извън състава на Греъм Потър за мачовете от елиминационната фаза в Шампионската лига.

Очаква се Наполи да иска около 100 милиона паунда за Осимен, но Тод Бойли вече показа, че ще плати каквото е необходимо, за да привлече най-добрите играчи в Челси. Нигерийският национал започна кариерата си във Волфсбург, преди да се присъедини към Шарлероа, Лил и след това към Наполи.