Защитникът на Кристъл Палас Аарон-Уан Бисака е една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед и Челси. Крайният бранител на „орлите” се утвърди като един от най-постоянните защитници в английския футбол, като вече има 28 старта с екипа на Палас във Висшата лига.

21-годишният защитник е искан и от шампиона Манчестър Сити, но Челси и Манчестър Юнайтед са двата основни отбора, които ще се борят за подписа на Уан-Бисака.

Манчестър Юнайтед иска да вземе заместник на напускащия Антонио Валенсия, а другият, който може да заиграе на този пост на „Олд Трафорд” е португалеца Диого Далот. Португалецът акостира миналото лято в Англия от Порто, но шефовете в Манчестър искат този пост да стане изключително конкурентен.

Челси пък ще се раздели с Давиде Дзапакоста, който има едва десет мача за „сините” през тази кампания, а едва две от тях са във Висшата лига. Информациите от острова са, че лондонският тим ще се опита да се подсили, с колкото се може повече английски футболисти през следващите два трансферни прозореца.

Уан Бисака има още три години и половина по своя договор с отбора от „Селхърст Парк”.