Отборът на Борусия Дортмунд обмисля да привлече Мемфис Депай това лято като потенциален заместник на Джейдън Санчо. 20-годишният англичанин се очаква да се присъедини към Манчестър Юнайтед, въпреки че двата клуба не могат да се разберат за трансферната сума. 

Дортмунд обаче подготвя план, ако все пак се стигне до сделка. "Жълто-черните" следят бившото крило на Манчестър Юнайтед Мемфис Депай, твърди "Билд".

Депай не успя да покаже качествата си на "Олд Трафорд", но направи добре впечатление в Олимпик Лион. Смята се обаче, че той има голямо желание да продължи да играе на друго място, след като "хлапетата" не успяха да се класират за Европа.

Депай би струвал около 40 милиона паунда за тима на Люсен Фавър. Смята се обаче, че мениджърът на Арсенал Микел Артета също харесва качествата на нидерландецът и е в списъка на потенциалните му цели, ако "артилеристите" загубят или Пиер-Емерик Аубамеанг, или Александър Лаказет. 

Докато Дортмунд се подготвя за всички възможни сценарий, все още има надежда в тима, че ще запазят Санчо за още един сезон