Малко вероятно е отборът на Барселона да се опита да привлече полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, ако той стане свободен агент през идното лято. 28-годишният халф навлезе в последните 12 месеца от договора си и преговорите за нов контракт вървят бавно.

Погба ще може да подпише предварителен договор с друг клуб през януари, ако реши да не преподписва с „червените дяволи“. Интерес към него не липсва, тъй като бившият му клуб Ювентус, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид следят ситуацията му.

Според „Sport“ обаче не се очаква Барселона да се присъедини към надпреварата за подписа му, въпреки че може да не се наложи да плаща трансферна сума за него. Това отчасти се дължи на факта, че „каталунците“ продължават да страдат от сериозни финансови затруднения.

Това може да се окаже проблем относно евентуалната заплата на Погба. В момента той печели около 15 милиона паунда годишно в Ман Юнайтед или по 290 000 паунда на седмица. Това е сума, която Барса не може да си позволи и затова е малко вероятно да се опитат да го вземат.

Иначе французинът започна сезона във впечатляваща форма, като регистрира седем асистенции в първите си осем мача във Висшата лига.