Отборите на Реал Мадрид и Барселона са се отказали от  идеята на привлекат халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Доскоро французинът бе свързван с двата испански гранда, но според медиите в страната и двата клуба вече не мислят за подобен трансфер.

Както е известно, договорът на Погба изтича през лятото и той може да стане свободен агент. Именно поради тази причина той е свързван с доста отбори.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес искаше да вземе 28-годишния футболист. Според информация на „АS“, босът обаче е променил решението си и се е отказал от тази идея.

Името на Погба бе свързвано и с интерес от страна на Барселона. „Каталунците“ търсят предимно свободни агенти за селекцията си заради тежкото си финансово състояние и затова привличането на французина изглеждаше като доста добра опция. Новият треньор Шави Ернандес обаче изглежда има други планове, като е заявил пред ръководството, че не се нуждае от Погба, твърди пък „El Nacional“.

По този начин Така бъдещето на халфа остава доста несигурно. От Манчестър Юнайтед все още се надяват той да преподпише, но шефовете стават все по-нетърпеливи. Футболистът е свързван още с бившия си клуб Ювентус и Пари Сен Жермен.