Новият старши треньор на Ювентус Масимилиано Алегри знае кой играч иска отборът да привлече със сигурност през лятото. Специалистът иска да върне в клуба Пол Погба от Манчестър Юнайтед, твърди „Calciomercato“.

Алегри познава качествата на французина по време на предишния си период в Ювентус. Наставникът вярва, че именно Погба е човекът, който ще стабилизира халфовата линия на „бианконерите“ и около него ще гради цялата си концепция за новия сезон.

Привличането на халфа обаче може да не бъде толкова лесно, въпреки че има договор с „червените дяволи“ само до следващото лято. 28-годишният играч направи силен сезон на „Олд Трафорд“ и вече не настоява за трансфер и се разбира отлично с мениджъра Оле Гунар Солскяер.

„Червените дяволи“ със сигурност ще искат да вземат максимално голяма сума за него. Съществува и вариант за размяна на французина за Кристиано Роналдо, за какъвто се заговори в последните дни в Италия.

Торинци обаче подготвят и резервни варианти, ако не успеят с привличането на Погба. Смята се, че Алегри е набелязал Родриго Де Паул от Удинезе и Хакан Чалханоолу от Милан, чийто договор изтича и може да пристигне като свободен агент.