Отборът на Реал Мадрид се е отказал от идеята за осъществяване на трансфер на Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед, твърди Marca. Източници на изданието разкриват, че европейският клубен шампион е преценил, че разполага с достатъчно надеждни вратари в лицето на Кейлор Навас и Кико Касия.

Моу има едно на ум: Има 3 опции за заместник на Де Хеа

Трансферът на Де Хеа в Реал на 100 процента сигурен

Както е известно, имаше слухове, че Де Хеа ще замени костариканския страж под рамката в Кралския клуб от лятото. В последните месеци тези слухове настойчиво обикаляха медиите, а наскоро се появиха информации, че испанският национал е направил обрат и е пожелал да продължи на Театъра на мечтите, при все, че отборът на Жозе Моуриньо намери място в Шампионската лига.

Шампионската лига проваля трансфера на Де Хеа

По-рано пък в някои издания се появиха материали, че Джанлуиджи Донарума от Милан попада в полезрението на Зинедин Зидан. И тези слухове обаче бяха опровергани от анонимните източници на Marca.

Същевременно в Испания напомнят, че интересът на „белия балет“ към Де Хеа не е от днес. Още през 2015 година „лос бланкос“ направиха опит да се сдобият с услугите на юношата на градския им съперник Атлетико Мадрид, но в последните часове на трансферния прозорец сделката се провали. От Marca пишат, че сравнено с тогава, сега сагата приключи доста по-тихо и по-бързо.