Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има сериозни амбиции за „червените дяволи“. Специалния иска да върне водещата роля на манчестърци в Англия и на Стария континент. Осъществяването на плановете на португалеца обаче минава през сериозна селекция, съобщават спортните медии в Европа.

Още един играч отказа да поднови договора си с ПСЖ

Редица имена се спрягат ежедневно с Юнайтед, а според слуховете четирима са само набелязаните от Реал Мадрид. Запознати твърдят, че Моуриньо настоява за привличането на бранителя Рафаел Варан, полузащитника Тони Кроос, халфа Хамес Родригес и нападателя Алваро Мората.

Медиите напомнят, че първият в списъка винаги е бил силно желан от Специалния, който бе предприел политика за налагането му още от времето, когато бе треньор в Кралския клуб.

Юнайтед готов да вади милиони за халф на Валенсия

Задачата с Тони Кроос е доста по-сложна, тъй като немският национал преподписа в края на 2016 година с Реал Мадрид. Той се обвърза до 2022 година.

Запознати казват, че Хамес Родригес почти сигурно ще напусне „Сантиаго Бернабеу“ през лятото. Името на колумбиеца се свързва с редица отбори, сред които са не само Юнайтед, но и Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен.

Колкото до Алваро Мората се твърди, че Моуриньо вижда в него идеален заместник на контузеният Злата Ибрахимович. Шведът скъса кръстни връзки на коляното на десния крак. По-рано бе обявено, че ще отсъства между осем и девет месеца.