Норвежкият национал Мартин Йодегаард прави до момента добър сезон в Реал Сосиедад. Той има на сметката си два гола и две асистенции в 8 шампионатни двубоя. Това е накарало няколко клуба да погледнат към неговите услуги. В медиите се появиха информации, че два от най-големите клубове в Англия проявяват интерес към 20-годишният футболист. Това са Ливърпул и Манчестър Юнайтед. За момента това са само догадки, но нищо чудно, ако Йодегард проължи с добрите си изяви да се стигне до нещо по-сериозно.

Не трябва да се забравя факта, че той е все още футболист на Реал Мадрид. Норвежецът пък заяви, че все още не бърза да се връща на „Сантяго Бернабеу“.

„Постоянно съм във връзка с Реал. Знам какви са техните планове за мен. Получих похвали за доброто началото на сезона, казаха ми, че са доволни от моя прогрес. Щастлив съм в Реал Сосиедад и искам да изкарам тук и двете години, за които съм преотстъпен", заяви Йодегаард.

Норвежкият национал беше избран за най-добър футболист в Ла Лига за септември. Той има само два мача за първия отбор на Реал Мадрид.