Когато си една от звездите на световния футбол и отборът ти току-що е паднал във важен мач, едва ли би бил много радостен, ако собствената ти майка отиде да прегръща големия ас на съперника. В тази ситуация се озова нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку след загубата на отбора му от Барселона в първия четвъртфинал на Шампионската лига. 

"Червените дяволи" паднаха с 0:1 на "Олд Трафорд", а белгиецът нямаше особено запомнящи се изяви. И докато той слушаше тъжен разбора в съблекалнята, собствената му майка се хвърли на врата на легендата на каталунците Лео Меси. 

Тя започна да го прегръща в тунела след мача на излизане от съблекалните, след като се снима с него. А след тази трогателна сцена тя поклати глава с възклицанието: "О, Меси, Меси!". Това предизвика усмивки по лицата ан придружаващите я роднини. 

А в Испания с гордост коментираха, че един от най-добрите играчи в историята на футбола е накарал поредния съперник да го уважава и да се преклони пред таланта му. Малко по-рано през сезона това сториха и феновете на Бетис, които го аплодираха бурно, въпреки че отбеляза хеттрик в мрежата на любимия им отбор.