Приказният сън в Манчестър Юнайтед под ръководството на Оле Гунар Солскяер свърши. Това се случи след загубата с 0:2 от Пари Сен Жермен в първия 1/8-финал в Шампионската лига, който сведе до минимум шансовете на "червените дяволи" да продължат напред. 

Източници на вестник "Сън" разкриват и картинката от съблекалнята на отбора след края на мача. Уж спокойният на пръв поглед норвежец побеснял и дръпнал дълго конско на играчите си, в което, меко казано, им говорил на висок тон. 

Забележките му били от подхода на отбора към мача и двубоя като цяло. Солскяер бил бесен от факта, че играчите му искали да решат всичко още в първия сблъсък и не подходили толкова зряло, колкото съперника си. Според въпросния източник от съблекалнята, скандинавецът подхождал точно като сър Алекс Фъргюсън при нелепа загуба. 

Но това не е всичко. Изблик имал и звездата Пол Погба, който си изкара много глупав червен картон в самия край на мача и ще пропусне реванша. Французинът блъскал по шкафчето си от ярост, скубел косите си и накрая все пак намерил сили да се извини на съотборниците си за изгонването. 

Юнайтед има цяла планина за изкачване след загубата с 0:2 на "Олд Трафорд", но Солскяер опитал да втълпи на играчите си да не се предават и да преследват чудото до последно, точно по маниера на Сър Алекс. Реваншът е след три седмици на "Парк де Пренс".