Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори след успеха на своя тим над ПСЖ (3:1) в срещата реванш в 1/8-финалите на Шампионската лига. След общ резултат 3:3 и повече голове на чуж терен "червените дяволи" продължават напред към 1/4-финалите.

"Фантастично. Вярата в момента е нещото, на което се надяваме. Имахме прекрасен старт на двубоя - планирахме първия гол, но не го очаквахме едва след 2 минути. Това отвори мач. Ние искахме много голове", заяви Оле пред " BT Sport".

"Винаги има спорове около дузпите. Имах подобна ситуация с Молде - срещу Базел преди време в Шампионската лига, когато мой играч пропусна и ние бях извън турнира. Рашфорд е на 21 години и върху него имаше напрежение - но той не показа нерви, безстрашен е. Той и Лукаку бяха фантастични", добави норвежецът.

"Това е Шампионска лига. Говорихме си за Реал-Аякс предната вечер, сега се получи нещо подобно. Преди година Ювентус бе близо до подобно нещо срещу Реал, а преди това Барселона направи същото с ПСЖ. Ние направихме същото. Това е Манчестър Юнайтед", каза още той.

"Нашите играчи са млади и свежи и имат много енергия, когато ние се нуждаем от гола. При дузпата трябваше да успокоят всички - да седнат и да почакат. Моят щаб каза, че защитникът на ПСЖ е променил обема на тялото и трябва да се свири дузпа".

"Не искам да говоря за бъдещето си. Твърде шумно и атмосферата тук е прекрасна. До лятото съм, пък после ще видим". 

Чудо в Париж! "Дяволът" Оле изпепели ПСЖ с епохален обрат