Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не остана доволен след загубата с 1:2 от Истанбул Башакшехир в Шампионската лига. Той заяви, че представянето на играчите му в тази среща не е било на нужното ниво.

„Представянето ни не бе достатъчно добро срещу отбор, който работи здраво и ни хвана на контраатаки на няколко пъти. В първия случай изпълнихме къс корнер, но забравихме за човека в предни позиции, а това е непростимо. Голът на Марсиал преди почивката ни даде надежди, че можем да натиснем през второто полувреме. Хвърлихме се с всички сили, но не успяхме да ги пречупим. Няма как просто да се обърнеш и да вземеш трите точки в Шампионската лига. Не бяхме на нужното ниво, това е. Не е лесно да останеш позитивен, когато си загубил по този начин, но въпреки това смятам, че имам много добри играчи", заяви Солскяер.

Gulliver/GettyImages
63 снимки

„Последните два мача бяха като удар в стомаха. Единственият начин да реагираме, надявам се и играчите да са на това мнение, е като се вдигнем и покажем какво можем срещу Евертън. Радвам се, че имаме мач в събота. Тези резултати ни разклатиха сериозно. Те бяха като сблъсък с реалността. Но трябва да останем силни", допълни норвежецът.

Мениджърът отказа да коментира и своето бъдеще начело на „червените дяволи“.

„Отказвам да коментирам подобно нещо. Непрекъснато съществуват мнения. Аз съм нает от клуба да върша работа и го правя с всички сили с моя екип", каза Солскяер.

Заемайки 15-то място във Висшата лига, Юнайтед претърпя две поредни загуби преди пътуването до Ливърпул за мача с Евертън в събота.