Оле Гунар Солскяер призна, че Манчестър Юнайтед не е достатъчно добре подготвен и в тази насока ще трябва да бъдат направени още промени.

"Червените дяволи" отстъпиха с 2:4 на Лестър Сити през уикенда и продължават да бъдат много колебливи от началото на сезона.

Поражението срещу Лестър в събота прекрати серията от 29 поредни гостувания без загуба за Юнайтед във Висшата лига и увеличи значително критиките срещу Солскяер. В последните си три мача неговият отбор има едно равенство и две загуби.

"По време на паузата за национални отбори имахме време да прегледаме къде точно грешим. Проблемът е в основата на играта ни и той трябва да бъде разрешен. Формата ни определено куца, губиммного точки и това е нещо, върху което трябва да се работи. Може би с тактическа промяна, а може би с повече ротация и свежи хора в игра", каза Солскяер за ВВС.

Следващият мач на Юнайтед е в Шампионската лига срещу Аталанта и бившият треньор на Мьолде вярва, че отборът е способен да развали лошата серия.

"За нас всеки мач в първенството е много важен, а Шампионската лига е труден турнир. Това са големи двубои. Всеки един от тях. Гостуването на Лестър е също толкова тежко, колкото и домакинството на Аталанта. Ставаме, изтупваме се и влизаме в този двубой без психически товар. Трябва да се погледнем в огледалото и да променим играта си", каза още норвежецът.