Йънг Бойс победи Ювентус с 2:1 в последния си мач от група Н на Шампионска лига. Швейцарците сюрпризираха неприятно италианския гранд и с два гола на Оаро успяха да спечелят, за гостите точен беше Дибала, а негово попадение в края беше отменено поради засада.

Швейцарците откриха резултата в 29-ата минута на срещата от дузпа, която беше превърната в гол от Оаро. Алекс Сандро наруши правилата срещу съперник и съдията отсъди наказателен удар. Този резултат се запази до почивката, а след нея още в 46-ата минута Сандро имаше възможност да се реабилитира за грешката при гола, но не сполучи да се разпише.

В 68-ата минута на срещата Оаро отново наказа съперника като получи отличен пас и не остави шансове на италианския вратар, за да увеличи преднината на тима си. Пауло Дибала върна Юве в мача като в 80-ата минута с удар от границата на наказателното поле прати топката в мрежата. Кристиано Роналдо опита да изравни резултата в 87-ата минута, но вратарят на Йънг Бойс спаси. Пауло Дибала вкара топката в мрежата на Вьолфи, но попадението беше отменено поради засада.

Така Йънг Бойс спечели срещата, но само за престиж и пари, тъй като зае 4-ото място в групата с актив от 4 точки. Юве финишира първи с 12.

В другата среща от тази група Валенсия победи Манчестър Юнайтед с 2:1, а двубоят беше ръководен от българска съдийска бригада водена от Георги Кабаков. Головете за "прилепите" вкараха Солер и автогол на Фил Джоунс, а за "червените дяволи" точен беше Рашфорд в края на двубоя.

Валенсия откри резултата в 17-ата минута чрез Солер, а неговият шут не остави шансове на вратаря на Юнайтед. Десет минути по-късно Мата пропусна да изравни резултата. Солер накара Ромеро да прави блестящо спасяване в 33-ата минута, а резултатът остана непроменен. Две минути по-късно Погба пропусна да изравни, а в 38-ата минута Парехо пропусна от изгодна позиция.

В 47-ата минута при атака на Валенсия Фил Джоунс опита да върне една топка към Ромеро, който беше излязъл напред, за да спре съперника, но не успя и тя влезе в мрежата.

Рашфорд върна отбора си в мача с гол в 87-ата минута, но това се оказа и финалното попадение в двубоя. В крайна сметка Валенсия взе третата позиция в групата с актив от 8 точки и продължава в Лига Европа, а Юнайтед финишира втори с 10 и е напред в 1/8-финалната фаза на Шампионска лига.