Халфът на Манчестър Юнайтед поведе към успех срещу Йънг Бойс своите с два гола и силно представяне в първия мач за сезона в Шампионската лига.

Погба откри резултата в 35-ата минута, а 9 минути по-късно реализира и дузпа. Крайното 3:0 в Берн оформи Антони Марсиал в 66-ата минута на двубоя.

"Нямах колебания да поема отговорността при дузпата. Вече пропуснах една - срещу Бърнли, когато Джо Харт спаси, но сега знаех, че няма да направя същата грешка", сподели след срещата световният шампион с Франция.

"Трябва да благодаря на съотборниците си и на мениджъра, че ми предоставиха тази възможност - справих се добре", добави халфът на "червените дяволи".

Мениджърът Жозе Моуриньо също бе доволен от поведение на Погба при 11-метровия удар: "Харесват ми играчите, които имат куража да изпълнят дузпа, след като вече са пропуснали една. Той пропусна срещу Бърнли, но вкара срещу Йънг Бойс и затвори мача при 2:0".

В последните месеци медиите на Острова непрекъснато говорят за конфликт между Погба и Моуриньо. През цялото изминало лято пък французинът бе свързан с преминаване в испанския Барселона. До такова все пак не се стигна и Погба, който е най-скъпият играч в историята на Юнайтед (105 млн. евро), продължава да бъде основна част от тима на 20-кратните шампиони на Англия