Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че би бил доволен и на точка в утрешното гостуване на Бенфика в Шампионската лига. Двата тима се изправят един срещу друг в Лисабон в среща от група А на най-комерсиалния клубен турнир.

"Нашата единствена цел е да се класираме за следващата фаза. В този ред на мисли – за мен ще е позитивен резултат, ако вземем точка при гостуването си на най-силния отбор от останалите три в нашата група. Естествено ние все пак ще опитаме да спечелим този мач", заяви Моуриньо на официалната пресконференция преди срещата.

Португалският специалист призна, че е предупредил своите футболисти да не подценяват съперника, въпреки че в последния кръг от турнира "орлите" понесоха тежко поражение с 0:5 от швейцарския Базел.

"Това, което се опитах да обясня вчера на моите играчи е, че смятам Бенфика за много по-добър отбор от ЦСКА Москва и Базел. Мисля, че футболистите се убедиха в това, че последните им резултати не отразяват реално качествата на този тим", коментира още Жозе Моуриньо. /БГНЕС