Манчестър Юнайтед започна тромаво кампанията си този сезон и натрупа слаби игри и резултати през август, които дори накараха феновете на отбора да поискат главата на мениджъра Жозе Моуриньо. Но след няколко измъчени и нетолкова измъчени победи, всички отново вярват на португалеца. 

След успеха с 3:0 в гостуването на швейцарския Йънг Бойс в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига, привържениците чакаха отбора на летището в Манчестър. Те посрещнаха любимците си с аплодисменти и ги чакаха за селфита на изхода на аерогарата. 

Никой от звездите на "червените дяволи" не обърна гръб на очакващата тълпа и в продължение на доста време те позираха за снимки със запалянковците. Дори и доскоро низвергнатият Моуриньо позира за няколко селфита с фенове на летището. 

"Когато падахме в началото на сезона, "Олд Трафорд" понесе нещата много добре и ние зарадвахме феновете си с няколко много важни победи навън. Сега е време да им се отплатим и в домакинските мачове занапред", коментира Моуриньо на прибиране в Манчестър.